Turgay Başyayla

Turgay Başyayla Menajerinin Telefon Numarası,
Gösterim 34
1 0

Turgay Başyayla Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Turgay Başyayla İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com 

Şirket Sabit İletişim Fax. 02123432355 

Turgay BAŞYAYLA yetkili menajer telefonu 05412323051

Turgay BAŞYAYLA Hayatı.

Turgay Başyayla 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine solo şarkıcılıkla başlamış, ardından şarkı yazarlığı ve yapımcılık gibi alanlarda da faaliyet göstermiştir. Turgay Başyayla menajeri iletişimi telefonu 05412323051 diğer bilgileri sanatçı festival bütçeleri sayfasında yazmaktadır.

Turgay Başyayla Ayrıca üniversite yıllarında THM ve TSM korolarını kurup, üniversiteler arası yarışmalarda dereceler kazanmıştır. Turgay Başyayla’nın müzik tarzı genellikle pop müziği üzerinedir. O dönemin popüler şarkılarından bazılarını seslendirmiş ve kendi bestelerini de yayınlamıştır. “Gel Kızım Ol” gibi şarkılar, geniş bir dinleyici kitlesi tarafından bilinir. Turgay Başyayla sanatçı iletişim menajer telefonu 02123432355′ dir.

Turgay Başyayla 2000 yılında Hilmi Topaloğlu’ nun müzik şirketi olan Prestij Müzik’ten çıkardığı ilk solo albümü “NAZLICAN”  Turgay Başyayla’ nın başarıyla sürecek olan müzik yolculuğunun profesyonel ilk meyvesiydi.

Turgay Başyayla, müzik kariyerine solo şarkıcılıkla başlamış ve birçok popüler şarkıyı seslendirmiştir. Ayrıca kendi bestelerini de yayınlamıştır. “Gel Kızım Ol”, “Bir Sevgi Iksiri”, “Seni Bana Yazmışlar” gibi şarkılar, tanınmış eserlerindendir.

Turgay Başyayla. Şarkı Yazarlığı: Turgay Başyayla, müzik kariyeri boyunca kendi şarkılarının yanı sıra diğer sanatçılar için şarkılar da yazmıştır. Bu şekilde Türk pop müziğine çeşitli eserler kazandırmıştır.

Turgay Başyayla, Müzik Yapımcılığı: Sanatçı, müzik kariyerinin yanı sıra müzik yapımcılığı da yapmıştır. Bazı projelerde yapımcı olarak görev almış ve genç yeteneklere destek olmuştur.

Turgay Başyayla, Televizyon ve Sinema Projeleri: Turgay Başyayla, bazı televizyon ve sinema projelerinde oyuncu olarak da yer almıştır. Müzik kariyerinin yanı sıra sanatın farklı alanlarında da kendini göstermiştir.

Turgay Başyayla, Konserler ve Etkinlikler: Türkiye genelinde ve yurtdışında birçok konser vermiş ve sahne performanslarıyla dinleyicileri etkilemiştir. Canlı performanslarıyla geniş kitlelere ulaşmış ve müzik kariyerini sahnede de sürdürmüştür.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Turgay Başyayla Menajerlik Telefonu 05412323051