Gökhan Tepe

Gökhan Tepe Konser Kaşesi,
Gösterim 38
1 0

Gökhan Tepe Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Gökhan Tepe İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com 

Sabit İletişim Fax. 02123432355  

Gökhan TEPE iletişimi menajer telefonu 02123432355

Gökhan TEPE Hayatı.

Gökhan Tepe 1978 yılının Şubat ayının 8′ de dünyaya gelmiştir. Müzik kariyerine genç yaşlarda başladı ve 2004 yılında Türkiye’de müzik dünyasına adım attı. Gökhan Tepe menajeri iletişimi telefon numarası bilgileri yılbaşı sanatçıları fiyat listesi sayfasında yazmaktadır.

Gökhan Tepe ilkokuldan sonra müziğe olan yeteneğinin görülmesi üzerine 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuvarına girmiştir. Gökhan Tepe’nin müzik tarzı genellikle pop müziği ve arabesk tarzının bir karışımıdır. Güçlü ve duygusal sesiyle tanınır. Şarkılarında genellikle aşk, özlem, ayrılık gibi temaları işler.

Gökhan Tepe Yüksek lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümü’ nde tamamlamıştır. Sanatçı, müzik kariyeri boyunca birçok albüm ve single yayınladı. “Yürü Yüreğim”, “Veda Makamı”, “Tanrım”, “Senden Uzakta”, “Korkak” gibi hit şarkıları bulunmaktadır. Bu şarkılar geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilmiş ve popülerlik kazanmıştır. Gökhan Tepe menajerlik şirketi telefonu 02123432355′ dir.

Gökhan Tepe 1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus‘un yaptığı “Çöz Beni” adlı albümünü çıkarmış ve büyük beğeni toplamıştır.

Gökhan Tepe, müzik kariyerine genç yaşlarda başladı ve 2004 yılında Türkiye’de müzik dünyasına adım attı. Türk pop müziği tarzında şarkılar söyleyen sanatçı, birçok albüm ve single yayınladı. “Yürü Yüreğim”, “Veda Makamı”, “Tanrım”, “Senden Uzakta”, “Korkak” gibi hit şarkıları bulunmaktadır.

Gökhan Tepe, Konserler ve Sahne Performansları: Gökhan Tepe, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiştir. Sahne performansları ve enerjisiyle dinleyicileri büyülemiştir.

Gökhan Tepe, Televizyon Programları: Sanatçı, çeşitli televizyon programlarına konuk olmuş ve performans sergilemiştir. Müzik kariyerine ilişkin deneyimlerini paylaşmış ve genç yeteneklere önerilerde bulunmuştur.

Gökhan Tepe, Müzik Videoları: Gökhan Tepe’nin şarkılarının tanıtımı için çekilen müzik videoları geniş bir izleyici kitlesi tarafından beğenilmiş ve popülerlik kazanmıştır.

Gökhan Tepe, Sosyal Medya Etkinlikleri: Sanatçı, sosyal medya platformlarını aktif bir şekilde kullanmış ve hayranlarıyla etkileşimde bulunmuştur.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Gökhan Tepe Menajerlik Telefonu 05412323051