Sibel Can

Sibel Can Yılbaşı Konser Fiyatı,
Gösterim 43
1 0

Sibel Can İletişimi Menajeri Telefonu

Sibel CAN Öz Geçmişi.

Sibel Can 1970 yılının Ağustos ayının 1′ de İstanbul Karagümrük’ te dünyaya gelmiştir. Sibel Can‘ ın gerçek adı Sibel Cangüre‘ dir.

Sibel Can, müzik kariyeri boyunca birçok başarılı albüm ve şarkıya imza atmıştır. “Sibel”, “Sazım”, “Yeni Aşkım”, “Laçka”, “Kırmızı”, “Galata”, “Akşam Sefası” gibi albümleri ve “Padişah”, “Kış Masalı”, “Kış Güneşi”, “Kışkırtma”, “Sarıyor Dikenler” gibi şarkıları geniş kitlelerce sevilir.

Sibel Can‘ ın müziğe olan ilgisi babasından gelmektedir. Sibel Can babası o dönemlerde bir çok ünlünün arkasında keman çalmaktaydı.

Sibel Can Henüz 13 yaşındayken, babasının kemanı eşliğinde önce Viyana daha sonra da Almanya, Hollanda ve İsrail’de şarkı söyleyip dans etmiştir. Sibel Can sanatçı menajer telefon numarası 05412323051‘ dir..

Sibel Can 1987 yılında ilk albümü günah bize’ yi müzik camiasında yerini almıştır. Sibel Can o dönemlerde gazinoların aranan sanatçısı olmuş hemen her gün sahne almaya başlamıştır. Sibel Can‘ ın ünü dilden dile kulaktan kulağa yayılıyor her geçen gün ününe ün katıyordu.

Sibel Can, birçok televizyon programında jüri üyeliği yapmış ve çeşitli eğlence programlarına konuk olmuştur. “Süperstar” gibi yarışma programlarında jüri üyeliği yapmasıyla da tanınır.

Sibel Can, Dizi Müzikleri: Sibel Can, çeşitli televizyon dizilerinin müziklerine katkıda bulunmuş ve dizi tema şarkıları seslendirmiştir. Bu çalışmalarıyla da geniş kitlelere ulaşmıştır.

Sibel Can, Konserler ve Etkinlikler: Sibel Can, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konserler vermiş ve etkinliklere katılmıştır. Sahne performansı ve enerjisiyle dinleyicileri büyülemiştir. Sosyal ve Kültürel Projeler: Sibel Can, müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli sosyal ve kültürel projelere de destek vermiş ve hayır işlerinde bulunmuştur.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Sibel Can İletişimi Menajeri Telefonu