Yavuz Bingöl

Yavuz Bingöl Resmi Menajerlik Telefonu,
Gösterim 45
1 0

Yavuz Bingöl İletişimi Menajeri Telefonu

Yavuz BİNGÖL Öz Geçmişi.

Yavuz Bingöl 7 Ekim 1964 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Yavuz Bingöl, Türk şarkıcı, müzisyen ve oyuncu olarak tanınır. 1964 yılında Erzincan’da doğdu. Müzik kariyerine ilk adımlarını 1980’lerin sonlarında attı. Yavuz Bingöl menajeri iletişimi telefon numarası 05412323051, diğer bilgileri şirket gecesi sanatçı fiyatları sayfasında yazmaktadır.

Yavuz Bingöl 1983 yılında İzmir’de yaşadığı dönemlerde yeniden müziğe başlamıştır. Yavuz Bingöl sanatçı menajerlik şirketi telefonu 02123432355′ dir.Halk müziği tarzında birçok albüm çıkardı ve birçok başarılı şarkıya imza attı. “Gel Gör Beni Aşk Neyledi”, “Kara Tren”, “Nerden Sevdim O Zalimi”, “Benim Gecem” gibi şarkılarıyla tanınır. Aynı zamanda birçok filmde oyunculuk yaptı ve televizyon dizilerinde rol aldı. 

Yavuz Bingöl 1987-1989 yılları arasında İzmir Fuarı’na gelen Huri Sapan, Hakkı Bulut, Belkıs Akkale, Hülya Süer, Bergen, İbrahim Tatlıses, Zekeriya Ünlü ve Müslüm Eren gibi birçok sanatçıya bağlamasıyla eşlik etti.

Yavuz Bingöl, İzmirli müzisyen arkadaşı Nihat Aydın ile birlikte Grup Umuda Ezgi’ yi kurarak yedi yıl protest müzik yapmıştır.

Yavuz Bingöl, Müzik kariyerine 1980’lerin sonlarında başlamıştır. Özellikle halk müziği alanında pek çok başarılı eser vermiş ve sevilen şarkılar seslendirmiştir.

Yavuz Bingöl, Bingöl, müzik kariyerinin yanı sıra sinema ve dizi filmlerde de başarılı performanslar sergilemiştir. “Gel Gör Beni Aşk Neyledi”, “Kara Tren”, “Nerden Sevdim O Zalimi”, “Benim Gecem” gibi birçok hit şarkıya imza atmıştır.

Yavuz Bingöl, Oyunculuk kariyerinde de dikkat çeken rolleri bulunmaktadır. “Babam ve Oğlum”, “Güneşi Gördüm”, “Ezel” gibi yapımlarda rol almış ve performansıyla beğeni toplamıştır.

Yavuz Bingöl, halk müziği tarzında birçok albüm ve single çalışması yapmıştır. “Gel Gör Beni Aşk Neyledi”, “Kara Tren”, “Nerden Sevdim O Zalimi”, “Benim Gecem” gibi birçok sevilen şarkıya imza atmıştır. Türk halk müziğinin önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilir.

Yavuz Bingöl, Oyunculuk: Bingöl, birçok sinema filmi ve televizyon dizisinde rol almıştır. “Babam ve Oğlum”, “Güneşi Gördüm”, “Ezel”, “Düş Yakamdan”, “Bir Zamanlar Anadolu’da” gibi yapımlarda performansıyla dikkat çekmiştir.

Yavuz Bingöl, Konserler ve etkinlikler: Yavuz Bingöl, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da konserler vermiş ve etkinliklere katılmıştır. Sahne performanslarıyla geniş bir hayran kitlesi edinmiştir.

Yavuz Bingöl, Toplumsal ve kültürel çalışmalar: Bingöl, sanatçı kimliğinin yanı sıra toplumsal ve kültürel konulara duyarlılığıyla da bilinir. Çeşitli sosyal sorumluluk projelerine destek vermiş ve kültürel etkinliklerde yer almıştır.

Yavuz Bingöl‘ ün menajerinin numarası 05412323051’ dir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Yavuz Bingöl İletişimi Menajeri Telefonu