İlyas Yalçıntaş

İlyas Yalçıntaş Resmi Web Sitesi,
Gösterim 74
0 0

İlyas Yalçıntaş İletişimi Menajeri Telefonu

İlyas YALÇINTAŞ Öz Geçmişi.

İlyas Yalçıntaş 1989 yılının Mart ayının 7′ de dünyaya gelmiştir. İlyas Yalçıntaş küçük yaşlarından beri müziğe olan ilgisi her geçen yıl artmıştır.

İlyas Yalçıntaş, Türk şarkıcı, söz yazarı ve besteci. 30 Ocak 1989’da Diyarbakır’da doğmuştur. Müzik kariyerine 2010 yılında “Yine Aşk Kayboldu” isimli albümüyle adım atmıştır. Ancak geniş çapta tanınması ve çıkışını yapması 2014 yılında katıldığı “O Ses Türkiye” yarışmasıyla olmuştur. Yarışmada sesi ve yorumuyla dikkat çekmiş ve büyük beğeni toplamıştır.

İlyas Yalçıntaş menajeri sanatçı yetkili resmi iletişim telefonu 02123432355 irtibat bilgileri alt tarafta yazmaktadır.

İlyas Yalçıntaş bit televizyon kanalında yapıla müzik yarışmasına katılıp istediği başarıyı ulaşamamasına rağmen yarışmadan ardın ilk çalışması incirler olana kadarı çıkarıp büyük bir kitle yakalamayı başarmıştır.

İlyas Yalçıntaş, yarışma sonrası müzik kariyerini daha da ilerletmiş ve birçok hit şarkıya imza atmıştır. “Gel Be Gökyüzüm”, “İncir”, “Yağmur” gibi şarkılar geniş kitleler tarafından sevilmiş ve dinlenmiştir. Özellikle duygusal şarkıları ve samimi yorumuyla dinleyicilerin kalbinde taht kurmuştur.

İlyas Yalçıntaş sanatçı menajerlik şirket ofis telefon numarası 05412323051′ dir.

İlyas Yalçıntaş lk çalışmasının ardına yapmış olduğu yeni şarkıları ile büyük bir beğeni kazanmış ve konserler vermeye başlamış ve artık İlyas Yalçıntaş şöhrete kavuşmuş ünlü bir sanatçıdır.

İlyas Yalçıntaş İletişimi Menajeri Telefonu