Ömer Danış

Ömer Danış Yılbaşı Fiyatı,
Gösterim 37
1 0

Ömer Danış Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Ömer Danış İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Ömer Danış menajerlik numarası 05412323051

Ömer Danış Hakkında.

Ömer Danış 1968 yılında dünyaya gelmiştir. Ömer Danış 1987 yılında çaren olayım adlı ilk albümünü çıkarmıştır. Müzik kariyerine genç yaşta başlamış olan Ömer Danış, özellikle arabesk ve fantezi müzik tarzında eserler vermektedir. Ömer Danış menajerlik bilgileri al bölümde yazıyor.

Ömer Danış asıl yükselişini 1994 yılında yapmış olduğu beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar adlı çalışmasını çıkararak büyük beğeni kazandı. Ömer Danış’ın müzik kariyerindeki bilinen bazı çalışmaları arasında “Neler Olacak”, “Seni Sevmek”, “Aşk Bize Yeter”, “Günah Benim” gibi şarkılar bulunmaktadır. Bu şarkılar genellikle hüzünlü aşk temalarını işlemekte ve geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilip dinlenmektedir. Ömer Danış menajer telefon detaylı bilgiler sanatçı fiyatları bölümünde yazıyor.

Ömer Danış daha sonra Tutsak Kurtlar Sofrası, Ömer Danış 98, Şerefsiz, Ağlama Gözbebeğim, Şimdi Ben, Gidiyorum Şehir Duvarları ve Kırgın & Çakal adlı çalışmaları Ömer Danış’ı başarından başarıya koşmasına vesile oldu.

Sanatçı, sesinin gücü ve şarkılarındaki duygusal derinlik ile tanınmaktadır. Özellikle arabesk müzik sevenler tarafından takip edilen bir sanatçıdır.

Ömer Danış’ın çıkardığı albümler arasında “Seni Sevmek”, “Neler Olacak”, “Aşk Bize Yeter”, “Günah Benim” gibi önemli çalışmalar bulunmaktadır. Bu albümler Türk arabesk müziğinin sevilen eserleri arasında yer almaktadır.

Ömer Danış, Sanatçının tanınmasını sağlayan ve geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilen şarkıları arasında “Neler Olacak”, “Seni Sevmek”, “Aşk Bize Yeter”, “Günah Benim” gibi başlıklar bulunmaktadır. Bu şarkılar, Ömer Danış’ın duygusal derinlikteki sesi ve hüzünlü aşk temalarıyla öne çıkmaktadır.

Ömer Danış, Türkiye genelinde ve yurtdışında konserler vermiş, sahne performanslarıyla dinleyicilerine unutulmaz müzik deneyimleri sunmuştur. Canlı performanslarıyla da tanınan bir sanatçıdır.

Ömer Danış, şarkılarının tanıtımı için çeşitli müzik videoları çekmiş ve televizyon programlarına katılarak performans sergilemiştir. Bu şekilde geniş bir kitleye ulaşmış ve tanınmıştır.

Ömer Danış, Sanatçı, müzik kariyerini desteklemek için sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanmaktadır. Şarkıları müzik platformlarında dinleyicilerle buluşmaktadır.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Ömer Danış Menajerlik Telefonu 05412323051