Neşe Karaböcek

Neşe Karaböcek Yılbaşı Konser Fiyatı,
Gösterim 38
1 0

Neşe Karaböcek Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Neşe Karaböcek İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355

Neşe Karaböcek menajeri telefonu 05412323051

Neşe Karaböcek Hayatı.

Neşe Karaböcek 1947 yılının Nisan ayının 1 de dünyaya gelmiştir. Neşe Karaböcek İstanbul Yeşilköy’de ahşap bir evde doğmuştur. Neşe Karaböcek baba tarafından aslen Bulgaristan kökenlidir. Neşe Karaböcek’in müzik tarzı genellikle arabesk ve Türk sanat müziği unsurlarını barındıran popüler müzik türleridir. Güçlü sesi ve yorumuyla tanınan sanatçı, genellikle duygusal şarkıları seslendirmiş ve dinleyicilerin kalplerine dokunmuştur. Sanatçı Neşe Karaböcek menajeri  numarası 02123432355,

Neşe Karaböcek 3,5 yaşında iken, o sıralarda Ankara Devlet Tiyatrosu Küçük Tiyatro Bölümü kurulur. Kariyeri boyunca pek çok albüm ve single yayımlayan Neşe Karaböcek’in en bilinen şarkıları arasında “Damarımda Kanımsın”, “Ağla Gözlerim”, “Sev Yeter”, “Kıskanırım Seni Ben” gibi eserler bulunmaktadır. Bu şarkılar, Türkiye’nin dört bir yanındaki dinleyiciler tarafından sevilmiş ve geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Neşe Karaböcek yetkili menajerinin telefon numarası 02123432355.

Neşe Karaböcek Ama aynı zamanda tiyatroda, operada rol almıştır. Neşe Karaböcek, müzikal kariyerinin yanı sıra sinema ve televizyon dünyasında da yer almış, çeşitli film müziklerine imza atmıştır. Sahne performanslarıyla da tanınan sanatçı, Türk müziğinin önemli isimlerinden biri olarak kabul edilir ve müzikal katkılarıyla Türk pop müziğinin gelişiminde etkili olmuştur.

Neşe Karaböcek Ankara Radyosu’ nda Flamingo Dans Orkestrası eşliğinde Latin Amerika müziği icra etmiştir. Neşe Karaböcek konser sahne fiyatı ne kadar?.

Neşe Karaböcek, kariyeri boyunca çok sayıda albüm ve single yayımlamıştır. Özellikle Türk arabesk müziği ve pop müziği tarzında eserler vermiştir. Bazı tanınmış şarkıları arasında “Damarımda Kanımsın”, “Ağla Gözlerim”, “Sev Yeter”, “Kıskanırım Seni Ben”, “Hırsız Var”, “Gözlerimde Gece Oldu”, “Seni Tanıyamadım” gibi eserler bulunmaktadır. Bu şarkılar, Neşe Karaböcek’in güçlü sesi ve duygusal yorumuyla dinleyicilerin beğenisini kazanmış ve geniş bir hayran kitlesi edinmesini sağlamıştır.

Neşe Karaböcek, müzik kariyerinin yanı sıra sinema ve televizyon dünyasında da yer almıştır. Birçok film müziği seslendirmiş ve televizyon programlarında konuk olarak yer almıştır.

Neşe Karaböcek, Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş, sahne performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatmıştır. Sahne enerjisi ve güçlü vokaliyle sahne sanatçılığı konusunda takdir toplamıştır.

Neşe Karaböcek, Türk arabesk müziği ve pop müziği sahnesinde önemli bir yere sahiptir. Özellikle 1970’ler ve 1980’lerde Türk müziğinin önemli temsilcilerinden biri olarak kabul edilmiş ve müzikal kariyeri boyunca geniş bir dinleyici kitlesi edinmiştir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Neşe Karaböcek Menajerlik Telefonu 05412323051