Aslı Güngör

Aslı Güngör Menajerlik Firması,
Gösterim 34
1 0

Aslı Güngör Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı Aslı Güngör İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355  

Aslı Güngör menajer telefonun 05412323051

Aslı Güngör Hayatı?.

Aslı Güngör 1979 yılının Eylül ayının 27′ de İzmir’ de dünyaya gelmiştir. Aslı Güngör Üniversiteyi güzel sanatlar bölümü dokuz eylülde bitirmiştir. Müzik kariyerine 2004 yılında “Kalbimdeki Deniz” adlı albümüyle adım atmış ve hızla tanınmıştır. Aslı Güngör menajeri iletişimi irtibat telefon numarası alt bölümde yazmaktadır.

Aslı Güngör müzik kariyerine TRT gençlik korosuna girmesi ile başlamıştır. Aslı Güngör, müzik kariyerine çıkış yaptığı “Kalbimdeki Deniz” albümüyle büyük bir çıkış yapmıştır. Albümde yer alan “Son Öpücük”, “Kalbimdeki Deniz”, “Günah” gibi şarkılar büyük ilgi görmüş ve hit olmuştur. Aslı Güngör menajerlik şirket ofis telefonu 02123432355′ dir.

Aslı Güngör yazdığı şarkılar ile ön plana çıkmış ve sahne almaya başlamıştır. Aslı Güngör ilk çıkardığı kalp kalbe karşı çıkar çıkmaz müzik severler tarafından yüksek not almış ve Aslı Güngör konserden konserler koşmaya başlamıştır.

Aslı Güngör, İlk albümünden sonra “Yeter” (2006), “Aramızda Uçurumlar” (2009), “Aldatan” (2012) gibi albümler yayınlamıştır. Bu albümlerde de duygusal ve pop tarzda şarkılar seslendirmiştir.

Aslı Güngör’ünKalbimdeki Deniz”, “Son Öpücük”, “Günah”, “Yeter”, “Kış Masalı” gibi şarkıları geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilmiş ve popüler olmuştur. Ayrıca çeşitli sanatçılarla işbirlikleri yaparak müzik kariyerini zenginleştirmiştir. Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş, sahne performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz müzik deneyimleri yaşatmıştır.

Aslı Güngör, Televizyon Programları ve Medya Projeleri: Müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarına konuk olmuş, röportajlar vermiş ve medya projelerinde yer almıştır. Bu sayede geniş bir izleyici kitlesine de ulaşmıştır.

Aslı Güngör “Son Öpücük”, “Kalbimdeki Deniz”, “Günah”, “Yeter”, “Kış Masalı” gibi şarkıları geniş bir dinleyici kitlesi tarafından sevilmiş ve popüler olmuştur. Bu şarkılar Türk pop müziği repertuarında önemli yer tutar.

Aslı Güngör, Sahne Performansları: Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde ve yurtdışında konserler vermiş, canlı performanslarıyla dinleyicilere unutulmaz müzik deneyimleri sunmuştur.

Aslı Güngör, Televizyon ve Medya Projeleri: Müzik kariyerinin yanı sıra çeşitli televizyon programlarına katılmış, röportajlar vermiş ve medya projelerinde yer almıştır. Bu sayede geniş bir izleyici kitlesine ulaşmış ve tanınmıştır.

Aslı Güngör, Sanatçı Kimliği: Aslı Güngör, güçlü sesi ve yorumuyla, duygusal şarkıları başarıyla icra eden bir sanatçıdır. Müziğiyle dinleyicilerine duygusal ve müzikal bir yolculuk sunmuş ve pop müzik sahnesinde kendine sağlam bir yer edinmiştir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

Aslı Güngör Menajerlik Telefonu 05412323051