İsmail Hakkı Demircioğlu

ismail hakkı demircioğlu telefon numarası ile ilgili aramalar,
Gösterim 30
1 0

İsmail Hakkı Demircioğlu Menajerlik Telefonu 05412323051

Ünlü Sanatçı İsmail Hakkı Demircioğlu İle Konser, Festival, Düğün, Bayii (Şirket ) Gecesi, Yurt Dışı Sahnesi, Sevgililer Günü, Mekan Sahnesi vs. Diğer Çalışmalarınız İçin Lütfen İletişim Bilgilerinden Yetkililer İle İletişime Geçiniz. Firmamız Sanatçı ile konser organizasyonlarında booking olarak çalışmaktadır.

Alaattin Ocak GSM. 05412323051 

E -Mail. enseyajans@gmail.com

Sabit İletişim Fax. 02123432355 

İsmail Hakkı Demircioğlu menajerlik telefonu 05412323051

İsmail Hakkı Demircioğlu Hayatı.

İsmail Hakkı Demircioğlu 1957 yılında Rize Pazar’ da dünyaya gelmiştir. İsmail Hakkı Demircioğlu 1980 yılında İ.T.Ü Türk Müziği Devlet Konservatuvarı, Temel Bilimler Bölümü’ne girdi, 1984′ te mezun olmuştur. İsmail Hakkı Demircioğlu menajeri iletişimi telefon irtibat bilgileri aşağıda yazmaktadır.

İsmail Hakkı Demircioğlu 1987 yılında ilk çalışması türkülerimiz ve sıra dışı türküsünü çıkarmıştır. İsmail Hakkı Demircioğlu, müzik eğitimine İstanbul Belediye Konservatuvarı’nda başlamış ve buradan mezun olmuştur. Daha sonra Paris’te eğitim görmüş ve müzikoloji alanında uzmanlaşmıştır. Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim üyeliği yapmıştır. İsmail Hakkı Demircioğlu menajerlik şirket ofis telefon numarası 02123432355′ dir.

İsmail Hakkı Demircioğlu 1998′ de Gülün Kokusu Vardı ve 2000’de “Anadolu Beşik” adlı albümlerde yakın dostu Erkan Oğur ile düet yaptılar. İsmail Hakkı Demircioğlu menajerinin telefon numarası 05412323051′ dir.

İsmail Hakkı Demircioğlu, İstanbul Belediye Konservatuvarı’nda başladığı müzik eğitimini Paris’te sürdürmüş ve müzikoloji alanında uzmanlaşmıştır. Türkiye’ye döndükten sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda öğretim üyeliği yapmış ve genç kuşakları müzik eğitimi konusunda yetiştirmiştir.

İsmail Hakkı Demircioğlu, Halk Müziği Derlemeleri ve Araştırmaları: Demircioğlu, Türk halk müziği alanında derlemeler yapmış ve bu müziğin zenginliğini belgelemiştir. Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde halk müziği repertuarını derleyerek kayıt altına almış ve bu çalışmalarıyla Türk halk müziğinin derinliklerine ışık tutmuştur.

İsmail Hakkı Demircioğlu, Makam Teorisi ve Türk Müziği Teorisi Çalışmaları: Müzikoloji alanında önemli eserlere imza atmış olan Demircioğlu, Türk müziği makam teorisi üzerine derinlemesine çalışmalar yapmıştır. Makam sistemini anlamaya yönelik teorik çalışmalarıyla Türk müziği teorisi alanında bilimsel katkılar sağlamıştır.

İsmail Hakkı Demircioğlu, Besteler ve Yorumlar: İsmail Hakkı Demircioğlu, kendi bestelerini yapmış ve bu besteleri Türk müziği repertuarına kazandırmıştır. Aynı zamanda halk müziği eserlerini yorumlayarak, bu türün yaygınlaşmasına ve tanınmasına katkıda bulunmuştur.

İsmail Hakkı Demircioğlu, Akademik Yayınlar ve Eğitim: Müzikoloji alanında yayımlanmış pek çok eseri bulunan Demircioğlu, makam teorisi, halk müziği, Türk müziği tarihi gibi konularda kitaplar ve makaleler kaleme almıştır. Bu eserler, Türk müziği kültürünün araştırılması ve anlaşılmasında önemli kaynaklar olarak kabul edilir.

Ensey Ajans Organizasyon Production & Menajerlik Hiz…

Genel Koordinatör: Alaattin OCAK  GSM : 0541 232 30 51

Adres : Akat Mah. Selçuklar Sok. Yapı Kredi Blokları No :6/1  Etiler

Beşiktaş – İSTANBUL

Tel & Fax : 0212 343 23 55

E – mail :

  • info@enseyajans.com
  • enseyajans@gmail.com

Firmamıza Ait Web Sitelerimiz.

© 2009 Ensey Ajans Organizasyon ve Menajerlik Hizmetleri – Tüm Hakları Saklıdır…

İsmail Hakkı Demircioğlu Menajerlik Telefonu 05412323051